HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

Arden Guerlain Klein SkinCares Fragrances Wholesale

2008.12.12. 11:35 perfumes

  1. E.Arden VISIBLE DIFFERENCE OIL CONTROL REFINING CLEANSER 200ml SkinCare
  2. C.Klein OBSESSION FOR MAN SP 125ml men's Fragrances
  3. La Prairie CELLULAR NIGHT CREAM 30ml SkinCare
  4. C.Dior CAPTURE RIDES,MULTI - ACTION WRINKLE CREME SPF8 WITH CYCLE AHA SkinCare
  5. E.Arden LIP SPA LIPCOLOR #40 SkinCare

 chanel_chance01_1024.jpg

品牌
ESCADA
品名
深藍女性香水淡香精_女性香水
存貨
規格/說明
7.5ml199$450                                 ◆產品說明:                               香調 清新花香水漾調前味 碎綠葉、萬壽菊中味 牡丹、藍色蓮花後味 潮濕木頭            
銷售類型

 

A szexuális kielégülés, hasonló célokat

Azt már megállapították, hogy sok állat, rovarok hivatkozhat egy különleges illata vonzza az ellenkező nemű és állítsa be a párzási szezon. Musk, cibet egy jól ismert fűszer, szinte minden romantikus illatos, vágy hullámait kell összetevői a parfüm. Mindkét fűszerek származnak a pézsma és a cibet, a legfőbb szerepe az, hogy vonzza a női társ. Modern bionika, hogy egy speciális illata vonzza a módját, hogy csapdába és megöl sok káros rovarok, hanem örömteli elért eredményeket a biológusok "kutatás a nemek szaga van az emelkedő. Ha az illető néhány nap nem fürödni a forró nyár, a testszag mindig kellemetlen, sőt lehet, hogy a legtöbb környező nép, beleértve az önálló fáradt. De az emberi lények is léteznek hasonló célokat a szexuális kielégülés a biológiai jelenségek. Gondos megfigyelésével találják körül, sokan izzadás, erős szag , hogy ő volt a közönyös szorosan együtt fészkel, némelyikük még mohón szopja az illat, amely amellett, hogy a pszichológiai és érzelmi Amellett, hogy a harmonikus tisztán biológiai tényezők is szerepet játszanak egy csodálatos. A legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy az emberi test szaga van egy speciális, az illat változását különböző helyzetekben és forgatókönyvek. Szerelem férfiak és a nők is nagyon jellemző szippantás a szaga ennek a különös, és az illata frissítő, szikrázó végtelen gyengédséget, akkor könnyen különbséget tenni a saját számos szag, különleges, exkluzív, máshol Úgy tűnik, a "szagát" a szaga. A szexuális kielégülés, hasonló célokat a szex egy mély értelmét. Mindkét házastárs a jó egészség megőrzéséhez, hogy hozzon létre egy kellemes illatú hangulat a saját egyedi illata van, nem kétséges, ez rendben van, hogy élvezze a magasabb szintű élet.

Wholesale Perfumes

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr74818732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:42:35

Parfüm a nők második réteg bőr

Lásd a Van Gogh "Napraforgók", akkor minden bizonnyal szemet gyönyörködtető sárga a sokk. Hallgassa Bach "Ave Maria", akkor minden valószínűség szerint lesz könnyekben tört ki. Miért? Miért van művészet! Ha egy nő elmenj ebben az időben, akkor valójában nem volt ideje, hogy saját otthont a játékok, de még mindig hátat stare ádáz pillantásokat, majd lélegezzen orra, meg a belső béke állapota. Miért? Nincs oka. Ez művészet, parfüm művészet!

A parfüm a második réteg bőr nő, szereted magad, szeretem az életet, a nők több vagy kevesebb van néhány palack a kedvenc parfümje. Azonban a helyes használata, hogy a nő nyugodtan Ruoyouruowu illat show elegancia.

Az íze olyan "pont", a parfüm a "vonal", Eau de Toilette a használata "arca". Minél kisebb a koncentráció, minél szélesebb körét elkenődött.

Belül a könyök és a térd oldalára, hogy az illat elegáns, tartós, két fontos pontokat! Elpusztítani a impulzust a józan ész, és dörzsölje a belsejét a könyök, vagy térd jobb oldalán: ez a bőr hőmérsékletét, a rendszeres tevékenység lenne hatékonyabb terjesztése az aroma. Ugyanaz, mint a belsejében a vénás része a csukló, és a gyakori lehetőségek kapcsolatot a dolgokat, és hamarosan eltűnt, persze nem olyan jó, mint letörölni a pulzus a hely, és a külvilág megfelelő védelme érdekében a belsejében a könyök és a térd oldalára, nincs több, mint Ez a két nagyobb részből áll.

A fül és a nyak hátsó részén a Ruoyouruowu aroma töltötte meg a levegőt, tudja, hogyan kell irányítani az adag a leghatékonyabb Raiders törvényt.

De az illata a folyamat alulról felfelé. Szeretne tartó nehéz lenne. A derék erőssége a választóvonal a parfüm. A derék a terjesztése a homályos része elegáns illat. Emellett azonban figyelembe kell vennie az, meghúzni a választóvonalat az aroma. Mint például egy étkezés vagy egy látogatás valaki otthon és a parfüm legyen ennél kevesebb a szokásosnál, polírozott, ez a józan ész. Ha törölje a nyak körül, a fülek, meleg levegő felfelé sodródás, az illata követi az úszó, hogy nem csípős parfüm lágy, dörzsölje meg kicsit rosszabb, mint a derék.

Tömegek vagy zárt terek, dörzsölje ringató alkatrészek, mint például a lábak, bokák, belül a szoknya ...

Bár nagyon kevesen Befújtad a harisnyát, de fektetni, mielőtt az első spray fúvóka spray, ott meglepően halvány íze és aromája tartható fenn. Nehezebb, mint az aromája dörzsöli a bőrt eltűnnek.

Urat, hogy érezhesse az illatokat a haját, ismét ügyében! Mintegy 80%-a férfi, hogy az eset.

Ne helyezze a napfényt hozza a parfüm-és alkohol expozíció fogja hagyni foltok a bőrön; Ha szeretné élvezni az aromát, opcionális alkoholmentes illatot tusfürdő fürdő a napon. Amikor a szokások egy bizonyos íz, akkor akaratlanul is bevonva, mint valaha. Az optimális koncentráció belül karnyújtásnyira, mások szagát a csodálatos illatot. Nem lehet eldönteni, hogy túl sokat festett, kérdezze meg barátját, hogy segítsen.

Általában annál jobb minőségű a parfüm tárolható 3-5 év. Kerülje a napfény, hűvös, száraz helyen. Lehet tárolni a hűtőben, de csak egy könnyű parfümöt. Az íze nem túl hideg vagy túlhevülés hatással lesz az íze. Ha a többlet egy kis parfüm, szín, zavarosság, hozzá lehet adni etanol hígító.

www.elady.tw/beauty_org
süti beállítások módosítása