HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

Brand Perfumes Cosmetics Wholesale

2008.12.12. 11:32 perfumes

  1. Biker BIKER Women's Fragrances
  2. Azzaro OH LA LA SP 50ml Women's Fragrances
  3. Azzaro OH LA LA EDP SP 25ml Women's Fragrances
  4. Azzaro OH LA LA EDP SP 15ml Women's Fragrances
  5. Guerlain GUERLAIN BEAUTY TREATMENT POWDER FOUNDATIONTEINTE No.4 SkinCare
  6. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIHG PROTECTION SPF15 NO.1 12g SkinCare
  7. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIGH PROTECTION SPF15 NO.3 12g SkinCare

 200804141309384227.jpg

品牌
DIOR 迪奧
品名
J'ADORE _女性香水
標記
規格/說明
50mlv. EDP 2299$2750 ◆產品說明: Dior 在1999年推出了全新的華麗女性時尚香氛,J'adore純淨、永恆的造型,為Dior的經典代表作品之一,高雅而迷人,細長的瓶頸,用金色的領巾圍了一周,更加顯得高貴不凡,金碧輝煌的獨特瓶身設計,光滑透明沒有一點修飾,J'adore這幾個字母很美地隱藏在水晶瓶蓋上,很難用言語去形容J'adore的華麗與優雅,在忙碌的現代生活中,擁有一瓶很女人的香水也是一種享受,值得推薦給您。 香調:優雅花香調前味:常春藤葉、柑桔果、黃蘭香中味:紫羅蘭、玫瑰後味:葡萄酒、李子、麝香、黑醋栗
銷售類型

Parfüm Aroma titkos trükk

A parfüm egyfajta saját, illetve a gyakorlat az udvariasság másoknak, hogy bárhol kiválik egy tiszta, bájos illatot.

De gyakran Befújtad egy bajba jutott, hogy a parfüm nagyon egyszerű a verejték elpárolgását, és a levegő fokozatosan veszteség! Most egy kis tipp mindenkinek,

Mielőtt a következő parfümöt megér egy próbát, ez meg fogja engedni neked (és az emberek körülötted) élvezheti a friss és tartós aromás ízű.

Az egyik, ne használja, hogy megakadályozza a szappan illata, hogy fürödni, vagy mossa meg a kezét, mert célja az -, hogy megszüntesse az íze.

Függetlenül attól, hogy törölje a többet, mint a drága parfüm, az íze lesz felülírni, ezért ha azt szeretné tartós illat, a legjobb, ha használni fürdő szappan és parfüm a márka.

2, a bőr gyakran nedvesség, hogy az íze sokkal tartósabb. Befújtad a legjobb, ha nem használják a krém illata törölje a test, vagy azt szeretnénk, hogy dörzsölje a parfüm az emulziót, mert a nedves, puha bőr parfüm szorosan zárva megakadályozzák abban, hogy gyorsan elpárolog.

3, vagy próbálja parfüm dörzsölje a test alsó. Mivel a mindig emelkedik, az íz ugyanezen okból a kártyát, hogy dörzsölje a parfüm a szoknyák, a hátsó térd a boka, hanem a nyak vagy a váll, akkor hagyjuk, hogy az illat egész nap tart.

Cosmetics Wholesale

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr33818720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:39:58

A szexepil a "testszag"

Minden szervezetnek megvan a saját belső fiziológiai szag, a szag sokszor nem lehet minden a saját szagát, és úgy érzi, csak a jövő tehetsége. Különbségek miatt az élő környezet, foglalkozás, a munkakörülmények, a benne rejlő élettani légzés, gyakran idegen szag, hogy fedezze fel, természetesen az idegen szag mosással eltávolítani, helyreállítsák az emberi légkör volt. A lány fészkelt a ölelésében egy férfi, gyakran az ember, hogy ez a törekvés egyfajta biztonságot, sőt, az érzések a férfiak a fajta "férfias" fontos tényező.

A szaglás, általában több nő, mint a férfiak sokkal érzékenyebbek, és az ezzel járó élettani női test szaga, mint a férfiak erős, ereje meg fog változni a változások a menstruációs ciklust. Gyakran van ez az élmény, séta éjjel, egy fiatal lány rohant oldalról séta, a gyaloglás felé nekem egy bódító illatú, így fogja érezni leírhatatlan jó érzés. Ez az érzés került sor a szerető, aki átalakul öröm és élvezet szex az egyik, ami nem kétséges, hogy a szeretet egy bizonyos szerepet játszhat. Bit fiatalok írták le ezt a fajta érzés: egy utcai lámpa fekete sikátor, egy ember sietett el tőlem, nem látom őt (az ő) arcát, nem tudom, férfi vagy nő? Úgy vélem azonban, csak egy nő, hogy egy meleg, illatos, ez ad nekem nagy öröm, így a fejemben, azonnal jelennek meg a gyönyörű lány a kép, és egy nem-gondolat ... ", láthatjuk, szag milyen erős a vágy is felkeltette.

Azonban a rossz szag lesz akadálya, hogy szeressék, hanem komolyan befolyásolja a minőséget a házastársi nemi élet, vagy éppen gátolja a szexuális vágy, hogy készítsen.

Különböző időpontokban, különböző fajok, különböző személyek a szag preferencia más volt. Vannak olyan emberek, mint elegáns, könnyű, volt elfogult a gazdag, erős, és még néhány ember, mint testszag, és az ebből eredő szexuális kielégülés a szaglás, egyes tudósok nevezték a szagló szeretet. A mai Európa és az Egyesült Államokban a férfiak és nők, hogy folytassa a testszag hasonló, de erős pézsmaszagú illata, úgy gondolják, hogy szaga van tele összetevőket, tudják, hogy a szexuális vágy jelentősen megnövekedett.

lifeorg.blog.sohu.com/
süti beállítások módosítása