HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

Wholesale Perfumes Cosmetics Gifts

2008.12.12. 11:27 perfumes

  1. Clarins DOUX GOMMAGE POLISSANT 50ml SkinCare
  2. Clarins DOUBLE SERUM 38 15 + 15ml SkinCare
  3. E.Arden CERAMIDE PURIFYING GEL CLEANSER 125ml SkinCare
  4. E.Arden CERAMIDE PURIFYING CREAM CLEANSER 125ml SkinCare

  1920413_10150446905964977_1468568481_n.jpg

品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
璀燦女性香水/EDP_女性香水
存貨
規格/說明
100mlv. 2290$3000                             ◆產品說明:                                璀璨香水是一款生氣蓬勃的香水,獨特的香調組合,讓它在香水世界中名留青史。璀璨觸動了你心靈深處,就像是一曲神秘的旋律,以溫柔的言語撥動內心的琴弦。 香味 前味:玫瑰、水蜜桃、杏花中味:紫丁香、山谷百合、鳶尾花、香草後味:麝香、琥珀 ~影后凱特溫絲蕾的最愛~        
銷售類型
Wholesale

Hogyan lehet az illat egész nap?

A parfüm egyfajta saját, illetve a gyakorlat az udvariasság másoknak, hogy bárhol kiválik egy tiszta, bájos illatot.

De gyakran Befújtad egy bajba jutott, hogy a parfüm nagyon egyszerű a verejték elpárolgását, és a levegő fokozatosan veszteség! Most egy kis tipp mindenkinek,

Mielőtt a következő parfümöt megér egy próbát, ez meg fogja engedni neked (és az emberek körülötted) élvezheti a friss és tartós aromás ízű.


Ne használja, hogy megakadályozza a szappan illata, hogy fürödni, vagy mossanak kezet, mert célja az -, hogy megszüntesse az íze.

Függetlenül attól, hogy törölje a többet, mint a drága parfüm, az íze lesz felülírni, ezért ha azt szeretné tartós illat, a legjobb, ha használni fürdő szappan és parfüm a márka.

2 bőrt hidratáló gyakran lehetővé teszi az ízeket tartósabb. Befújtad a legjobb, ha nem használják a krém illata törölje a test, vagy azt szeretnénk, hogy dörzsölje a parfüm az emulziót, mert a nedves, puha bőr parfüm szorosan zárva megakadályozzák abban, hogy gyorsan elpárolog.

(3), vagy próbálja ki a parfüm dörzsölje az alsó testet. Mivel a mindig emelkedik, az íz ugyanezen okból a kártyát, hogy dörzsölje a parfüm a szoknyák, a hátsó térd a boka, hanem a nyak vagy a váll, akkor hagyjuk, hogy az illat egész nap tart.

http://mypaper.pchome.com.tw/news/2822432

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr71818713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:36:14

Ahhoz, hogy a nő Hong kellékek és tippek

Parfüm a kikapcsolódásra, egy gyógyfürdő, egy szép fizikum. Tény, hogy nem feltétlenül megy a szépségszalonok, a következő kellékeket és tippeket, meg tudod csinálni otthon vagy az irodában egy fürdő, holdfény egyszerűen tenni, hogy egy illatos nővel.

Kellékes való gyártására illat

A papír zsebkendő, vagy egy szövet vagy egy zsebkendőt dobni öt vagy hat csepp illóolaj,
És közel az orr, néhány mély lélegzetet, és van elfoglalva a legtöbb egyszerű és gyors nyomáscsökkenés.

2 gombátlanítás Tajvan lehetővé teszi a levegő diffúz aromás tényező, tömjén a legközvetlenebb módon. Mint például a gyertyát típusú gázosítás egységek vannak, hogy fordítsanak különös figyelmet a biztonságra, lehet, hogy kényelmesebb és biztonságos váltani plug-in, vagy ultrahangos vibráció.

3 edények nyaklánc csökken három-négy csepp illóolaj a gyapot töltött a lyukba kerámia nyaklánc lóg a mellén, illóolajok természetesen a test hőmérséklete felmelegíti az emberek bárhol is volatilis aromateraputa élvezni. De az íze is eltarthat néhány napig, a legmegfelelőbb Field család.

4 sötét kis üveg palackok a telepítését jó masszázs olaj szállítására. Szükséges, egy kis masszázs a templomokat, orr, emberek, stb lehet izgalmas.

Rozsdamentes acél vagy üveg edényben a konténer terhelés 50 ℃ ~ 60 ℃ forró vízben, adjunk hozzá 3 csepp illóolaj, szembe közeli méretű, motorháztető nagy törülközőt vesz egy mély lélegzetet, szippantás öt-tíz percig. Különösen alkalmas az orrdugulás, a nyomás nagy.

Kihasználva illóolajok telepíteni titkos

1 Szeretnénk 1 darab vaj labda a fürdő 15 csepp illóolaj vagy méz, hogy összeegyeztesse majd önteni a kád.

(2) termelés masszázsolaj 95ml hordozó olaj 5 ml illóolaj (1ml illóolaj körülbelül egyenlő 20 csepp).

. Telepítése illatú spray-1. 10-20 csepp illóolajat, és 10C.C. vodka vagy alkohol összeegyeztetni, majd öntsük hozzá a desztillált víz 100C.C. shake, majd betölteni az üveg inhalátor.

A 100 C.C. 4.DIY tiszta fürdő kellékek 20-40 csepp illóolaj pigment, sem fűszerek, sem mesterséges adalékanyagokat Bath & Shower Concentrate sampon, a főzőpohárba, és keverjük 3 percig, amíg össze, majd öntsük vissza az edénybe. Általánosságban elmondható, adjunk hozzá 20 csepp íze van, adjunk hozzá 40 csepp hatékonyságát.

A 5.DIY szekrény illatosító anyag elkészítéséhez a darabszám a természetes fából készült gyöngyök, és minden egyes csepp 2 csepp illóolaj a kezét dörzsölje, a szekrény nem csak tartós illat, hanem a kártevők elleni védekezésre.

perfumesorg.web.fc2.com/
süti beállítások módosítása