HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

什麼是香精?

2009.07.26. 05:23 perfumes

 

什麼是香精?

  香精提取於香料,香料根據來源可分為兩大類:天然香料和合成香料。天然香料又分為動物香料和植物香料。植物香料,是從植物的花果、葉、莖、根、皮籽及樹脂中提煉的。常用的有:香葉、玫瑰、白蘭花、橙葉、薰衣草、康乃馨、甜橙、檸檬、青瓜、薄荷、茉莉、乳香脂、蘇合、香莢蘭等。動物香料,常用的有:龍涎香、麝香、靈貓香、海狸香等。合成香料,常用的有:薄荷腦、香葉醇、玫瑰醇、檸檬醇、青瓜醇等。

Mi az íze?

A fűszerek íz kivonat, fűszerek szerint a források lehet két kategóriába sorolhatók: a természetes íz-és szintetikus illatanyagok. Természetes fűszerek az állati és növényi fűszer fűszerek. Növény fűszerek, virágok és gyümölcsök, a növények, levelek, szárak, gyökerek, héjat, a magokat és gyanta kivonják. Általánosan használt: muskátli, rózsa, fehér orchideák, narancs levelek, levendula, szegfű, narancs, citrom, uborka, menta, jázmin, tömjén zsír Suhe Vanilla orchideák, Állati fűszerek, leggyakrabban használt: ámbra, pézsma, cibet, hódzsír, stb. Szintetikus leggyakrabban használt fűszerek: mentol, geraniol, rózsa alkoholtartalmú citrom, uborka alkoholra.
 

esteelauder_pleasure03_1024.jpg
品牌
LAUDER 雅詩蘭黛
品名
純白仿鱷魚皮化妝包_包包
存貨
規格/說明
250$500
銷售類型

http://www.perfume.com.tw/japanese/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr451268650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:13:13

Ismeri a parfüm?

Parfüm az örök témája a női báj és a funkciót a személyiség alakításának és stílusa nem érhető el más kozmetikai, és így csak a megértése alapvető ismereteket parfümöt vásárolni és használni parfüm.

Szerint a teljesítmény stílusa más illat, parfüm sorolhatók hét kategóriában. Virágos és elegáns stílus teljesítmény: egy vagy összetett virág, keleties illat: pézsma, ámbra és értékes virág rejtélye teljesítmény egy keleties ízű, gyümölcsös: az integráció a különböző gyümölcsös teljesítménye az ünnepi hangulatot, Kusaka dallam: a teljesítmény a fű, moha és gyógynövények, fűszerek, természetes, friss íz, illat Moss: pedicels, páfrány levelek és fás, fűszeres illata: maracuja, rozmaring, és a másik fő férfi parfüm, mesterséges illat: szintetikus, hogy bemutassa a modern értelemben.

Szerint aránya a parfüm található az íz, osztható 5 ízek: amelyek több mint 20%-át az íz, a többi alkohol, tartóssága akár 6 órán át vagy annál nagyobb vacsora, tánc és egyéb alkalmakkor, az ár nagyon drága, parfüm : amely 15 százalékról 20 százalékra a lényeg, 14% és 15% desztillált vizet, és a maradék alkohol, illat, négy órán keresztül, a munka és a szabadidő, és magasabb árakhoz, Eau de Toilette: legfeljebb 8%-ról 15%-a íz 17%-ról 18% desztillált vizet, és a maradék alkohol, az íze is fenn kell tartani 1-2 órát, alkalmas otthoni, fürdő és esti használatra, megfizethető, köln: az íze tartalma 4%-ról 8%, általában a férfi parfüm, parfüm ügynök: legfeljebb 1%-ról 3%-át az ízét.

Megtanulni a parfüm illatát, és körültekintően kell kóstolni az ízt index előtt az illat, az íz és utóízzel. Mielőtt az íze is utal, hogy 3-10 perc után permetezés a parfüm illó jó íze; Az íz a spray a parfümöt 10-60 perc íz, ez a parfüm egyenletesen elosztó ki a mag íze; utóízzel permetezünk parfümöt 2 ~ ~ 3 óra maradt a bőrön, a halvány illat.

plus.google.com/101568874586050815031
süti beállítások módosítása