HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

如何進行手部保養?

2009.07.26. 05:28 perfumes

  

如何進行手部保養?

  為使雙手長得柔軟、漂亮而富有彈性,必需進行精心的保養。手部的保養主要做到以下幾個方面:

  洗手最好用溫水和香皂,切忌用肥皂,洗手之後立即使用專用的護手霜,護手霜可以在手上形成一層薄薄的油膜,對雙手起到保護作用,使手不受水和外界污垢的刺激。若干髒活,要帶上手套。作完家務,用食醋或檸檬水把手洗淨,抹上含有皮膚需要的各種維生素及營養脂。入浴後和就寢前,手上應多搽一些油性大的奶液,仔細進行按摩,可以保持皮膚光滑。

  常用溫水浸泡雙手頗有益處。在水中加點澱粉效果更好。也可在水中加各種果汁,在這種液體中泡上10~15分鐘,擦乾,抹上營養霜;當手特別粗糙時,可以在就寢前將手洗乾淨,塗滿護手霜,戴上手套就寢,第二天早晨,手就會變得滑潤如初;手因粗糙而生毛刺時,可用指甲刀將毛刺一個個剪掉,將手指放在溫熱的橄欖油中浸泡一會,效果會更好。

Hogyan kell elvégezni a karbantartási kézi?

Ahhoz, hogy a keze puha, gyönyörű és rugalmas, ezért szükséges elvégezni a gondos karbantartást. Karbantartás kézzel csinálni a következő szempontokat:

A legjobb, hogy mossa meg a kezét meleg vízzel és szappannal, ne használjunk szappant, hogy mossanak kezet használat után azonnal speciális kézkrémet, kézkrém a kezedben, hogy alkotnak egy vékony film, védő szerepe a kéz, a kéz, a víz stimuláció és a külső szennyeződésektől. A piszkos számát, viseljen kesztyűt. Befejezése után a házimunka, mosás, ecet vagy citromlé fogantyú, öntött a bőr igényeinek vitaminok és táplálék zsírt. A fürdőzés után és lefekvés előtt, kezében kell lennie, mint a festék néhány olaj tej, gondosan masszázs tarthat a bőr sima.

Általánosan használt meleg vizet, és áztassa a kezét elég jó. Keményítő vízben, és adjunk hozzá egy kicsit jobban. Plusz a különböző gyümölcslevek a vízben, miközben egy dip 10 és 15 percig ezen a folyadék, száraz, öntött krém, különösen durva kezek, mosson kezet, mielőtt lefekvés, festett kézkrém, feltette kesztyű aludni, másnap reggel, a keze lesz sima, mint valaha; kézzel glitch durva és nyers, fel lehet használni fog körömvágók glitch csökkentése ujját meleg olívaolajjal ázni egy kicsit, a hatás lesz jobb.

TN_BeautifulSheer20041.jpg
品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
水鑽流型鍊錶_生活精品
存貨
規格/說明
590$800
銷售類型

https://lungjyi.net/skincare.au

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr661268654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:21:18

Hogyan használjuk a parfümöt?

A parfüm kell hinteni, hogy milyen alkatrészeket, hogy igényeik szerint, preferenciái és jellemzői. Általában a parfümök kell hinteni az artéria verés, mint az artériákban a nyak-, fül-artériát, szív, nagy megbénít, hónalj, és a csukló, stb, igénybe vehetik az artéria pulzáció, természetes aroma jön ki. Az alsó test, mint a parfüm, az illat alulról felfelé illékony és hajlamos a hatást. Egyesek szeretnek megszórjuk parfüm egy zsebkendőt, szoknya bélelt, kaphat ugyanezt a szerepet. Hogy fordítson figyelmet a következőkre: a használata parfümök, parfüm nem rászórjuk az érzékeny napnak kitett részek, mint az arc, ez azért van, mert a parfümöt a fűszerek néhány illóolaj kivont természetes növények, ezek közül néhány illóolajat tartalmazó férje kumarin összetevőjére furán UVA a napfényben egy fotokémiai reakció, ami az arcát a gyulladás vagy pecsételő foltok egyszerűen nem izzadnak, a helyszín a parfüm illata keletkezik az izzadság szaga vegyes nem kellemetlen, pénztárca, cipő és egyéb bőrből készült termékek, parfümök, parfüm alkoholt tartalmaz majd elvesztette természetes szőr fényes, 2 bőr íze könnyen összeütközésbe az illata, ne szórja a gyöngyöt parfümöt, arany ékszereket, mert ez hatással lesz a csillogás.

beauty-org.proboards.com/
süti beállítások módosítása