HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

Gifts SkinCares Cosmetics Wholesale

2008.12.12. 11:38 perfumes

  1. C.Dior DUNE ILE DE DOUCEUR PERFUMED SOAP 150g SkinCare
  2. C.Dior DUNE FOR MEN EDT SP 50ml men's Fragrances
  3. Lancome POEME 100ml Women's Fragrances

 prada_w01_1024.jpg 

品牌
L'OCCITANE 歐舒丹
品名
歐白芷潤髮乳_特舒護理品
存貨
規格/說明
250ml 590 $ 780 ★產品說明★ 尊貴典雅的氣息,提供給人們古典貴族的華麗享受,精緻的包裝讓人愛不釋手全世界有不少飯店都與 L'OCCITANE合作,提供世界旅人舒適放鬆的SPA般享受。
銷售類型

Hogyan Irradiative női ízlés

A parfüm lehet osztani nagyjából a következő négy kategóriába sorolhatók: a mikro-parfüm illat, könnyű illat parfüm, parfümök és illatanyagok Fen, a különbség a fűszerek arányát. Tudjuk, hogy a parfüm kivont desztillált víz, alkohol ízesítéssel. Szerint tehát a fűszerek arányát, azok felhasználásának egészen más.
Micro-íz

Csak mintegy 5%-a hozzáadott fűszerek illata a mikro-parfüm.
Az illata rövid ideig, körülbelül egy óra. Eszközök és frissítő hatása van.

Fény íze

A könnyű illat a fűszerek illata elszámolt mintegy 10%, élvezheti az illata több mint két órán át, több alkoholt és desztillált víz, friss érzés használat után. Mivel az íze könnyebb a nap folyamán a lehető az irodában. Ez a parfüm több mint készült spray, könnyen használható. Általában a kézitáskában reggel, mielőtt kiment egyszer, majd egyszer permetezze 3 óránként, kivették. Tudod permetezze a belsejében a boka és a térd.

mocsár

A parfüm illata Fen között a fény és a parfüm illata parfüm, de őket menteni a baj, mint a parfüm, és ez tovább tart, mint a könnyű parfüm illata. Menni, négy vagy öt órát smink nélkül, illat hozzávetőleges parfüm, teljes mértékben értékelik a jó minőségű. Fen illat is fel lehet használni a boka, térd, mediális, vagy nyaki, hajszálvékony. Egy kis szórjunk rá egy pár csepp csodálatos eredményeket fog.

parfüm

A parfüm tartalmazza legmagasabb arányban a fűszerek, és használja a fűszerek aromája érdekes gazdag mély hirtelen. A parfüm a legjobb a hivatalos és társadalmi események. Spice koncentráció akár 25%, az illat hosszú időtartamú, ha használják az este kimenni az otthoni smink nélkül.

生日禮品

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr82818738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:45:31

Tíz íz a legelőnyösebb az emberi test

A kutatás szerint, a különböző ízek az emberi testet, hogy ösztönözze a szerepről, amelyet az egyes nem ugyanaz, és így szerepet játszhat fitness illat alapján választja fizikai állapotát. Az alábbiakban felsoroljuk a 10 legkedvezőbb az emberi test illatát.

1 grapefruit:

  harag rendszer szerepét, és javíthatja a megfelelő időt.

2, Jasmine:

  illatát növelheti a szervezet képes megbirkózni a komplex környezetet, hogy megszüntesse a szindrómát okozó mentális és fizikai hibák.

3, Orange:

  legtöbb fehérgalléros munkavállalók minden korosztály számára. A narancs íze javíthatja a munka hatékonyságát, megszünteti a feszültséget generált az irodai dolgozók a Hivatal az elfojtott hangulat, egy érzés, a nyugtalanságot. Narancs aroma is felgyorsítja a depresszió és a kirekesztés gondolatait, hogy fokozza a képességét, hogy a környezet terhelését.

4, Carnation:

  szegfű tömjén memória javítására, annak érdekében, hogy megkönnyítse a hozzáférést a külső adatokat.

Muskátli:

  ez a muskátli ingatlanok növény szaga növelheti önbizalmát és a nép akarata változtatni a stílusát határozatlanság.

6, gyömbér:

  gazdag gyömbér kapacitását növelik a stresszt, csökkenti a fáradtságot, fokozza az állóképességet.

7, fahéj:

  fahéj pszichedelikus-szerű íz élményt korlátlan vidám, nyugodt és boldog érzés. Gyermekek és terhes nőknek nem ez a szag illat.

8 bergamotene:

  ez illat lehetővé teszi az emberek a pszichológiai nyomás által okozott külső környezet, hogy megoldja az érintett aggodalmakat.

9, savanyú citrom:

  csekély szerepet játszott a nagy szellemek, és a depresszió enyhítésére és melankólia.

10 Levendula:

  insomniacs "gyógyszert", hogy javítsa a depressziós tünetek és a hisztéria, és az eltávolítását a feszültséget, enyhíti a máj Xihuo, gátlás provokatív impulzust.

gbook.xuite.net/lungjyi
süti beállítások módosítása