HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

中年男士如何美膚?

2009.07.26. 05:26 perfumes

 

中年男士如何美膚

  男性皮膚一般比較粗糙,表面經常粘附污垢堵塞毛孔,導致毛囊及皮脂腺疾病;尤其人到中年時,由於生理機能的衰退,容易出現皺紋、鬆弛、浮腫等現象。因此,男士進行科學的護膚是非常重要的。

  注意洗臉 男士應特別注重洗臉,若皮膚為乾性,可用冷水和溫水交替洗臉,刺激局部皮膚的血液循環,增強面部肌膚的彈性。油性皮膚者洗臉時最好先用毛巾熱敷3~5分鐘,再用香皂洗臉,洗後按摩一會兒,可促進局部皮膚的血液循環,改善其營養狀況,有利皮脂的排出,使面部光潤、柔滑,減少皺紋和鬆弛現象。中性皮膚的男士,冷、熱水洗臉均可。

  均衡營養 中年男性正是精力最旺盛的時候,他們經常在外奔波,飲食無節,特別是過食甜、辛、辣、酸等刺激性食物,或有抽煙、嗜酒等不良習慣及不愛吃蔬菜水果之人,會使體內酸鹼失衡影響健康。因此,要想有健康的肌膚就一定要均衡攝取營養,多吃蔬菜、水果、豆乳製品及其他營養豐富的食物,戒煙戒酒,適當攝取維生素、蛋白質及微量元素等。

  保證睡眠 中年人事務多,有的經常熬夜加班,睡眠不足,致使面容憔悴、灰暗,眼圈發黑、眼袋顯露,生出更多的皺紋。中年人要保證優質睡眠,每天睡足8小時。但睡眠時間也不宜過長。

  保持樂觀情緒 經常憂愁、煩惱、易怒之人,會引起機體生理性病變,所以保持樂觀情緒會使肌膚更加健美。

  堅持刮臉 鬍鬚容易附著塵埃、病菌,經常刮臉可保持皮膚潔淨,有助於常保青春容顏。剃鬚後皮膚會變得粗糙,而且可能有看不到的小傷口,這時需使用男士專用的須後蜜營養品,它的特殊成分能舒緩面部皮膚,令毛孔自然收縮。

  特別護理 要注意保護皮膚,特別是從事野外作業或高溫工作的男士,上班要戴好草帽、防風罩、護眼罩等防護用品,適當塗些皮膚保護劑,防止紫外線過度照射和塵埃侵染。

  正確養護 男士應使用針對男士皮膚性質而研製的男用護膚品。風吹日曬使皮膚粗糙,洗淨臉後,塗些男士專用的營養霜、潤膚蜜,有助於皮膚光潔。

A középkorú férfiak hogyan bőrt?

Férfi bőr általában érdes felület tapadását gyakran szennyeződéseket eltömődés a pórusokat, így a szőrtüszők és faggyúmirigyek betegségek, különösen a középkorú embereknek, mivel az élettani funkciók hanyatlása, hajlamos a ráncok, lazaság, ödéma és egyéb jelenségeket. Ezért a férfiak bőrápoló tudomány nagyon fontos.

Ne feledje, hogy a férfiak arca különös figyelmet kell fordítania mosni, ha a bőr száraz, hideg vízzel és meleg vízzel váltakozó arc, serkentik a bőr helyi vérkeringést, és fokozza az arcbőr rugalmasságát. Zsíros bőrre jó ötlet, hogy mossa meg arcát egy törölközővel, és hő 3-5 percig, majd mossa le szappannal, mosott masszázs egy darabig, a promóciós helyi bőr vérkeringését, javítja a tápláltsági állapot, kedvező faggyút mentesítést, így az arc sima. sima, ráncok csökkentése és relaxációs jelenségek. Férfiak a normál bőr, hideg, meleg vizes mosás lehet.

A kiegyensúlyozott étrend a középkorú férfit az az energia, a legtermékenyebb, gyakran harcosok étrend szakasza, különösen, meg kellett enni édes, Sim, fűszeres, sav és más irritáló ételek vagy a dohányzás, alkohol és más rossz szokások, és nem szeretik esznek gyümölcsöt és zöldséget, a test egészségét befolyásolja a sav-bázis egyensúly. Ezért, annak érdekében, hogy az egészséges bőr legyen a kiegyensúlyozott táplálkozás, esznek több zöldséget, gyümölcsöt, bab, tej-és egyéb tápláló étel, dohány és az alkohol, a megfelelő vitaminok, fehérjék és nyomelemek.

Győződjön meg arról, hogy az alvás több mint középkorú ügyek, és néhány gyakran felégetik a Midnight Oil, alváshiány, ami a sivár, szürke, fekete szemgödör, a szem alatti táskák kiderült, szülni több ráncok. A középkorú garantálja az alvás minőségét, elég aludni napi nyolc órát. Azonban az alvási idő ne legyen túl hosszú.

Fenntartása optimizmus, gyakran szomorú, aggódik, ingerlékenység az emberek, okozhat elváltozásokat a test fiziológiai, így tartani, hogy az optimizmus teszi a bőrt illeszkedést.

Tartsa be, hogy borotválja a szakállát könnyen csatlakozik a por, baktériumok, gyakran borotválja tudja tartani a bőrt tisztán és segít megőrizni a fiatalos megjelenést. Borotválkozás után a bőr egyenetlen lesz, és nem látni a kis sebet, majd meg kell használni a méz Étrendkiegészítő férfi after shave, különleges összetevőket, hogy megnyugtassa az arcbőr pórusait természetesen csökken.

Különös gondot kell figyelni, hogy megvédje a bőrt, különösen részt szántóföldi művelet vagy meleg férfiak és a munka viselni egy jó kalap, szélfogó, szemüveg és egyéb védőfelszerelés, célszerű egy kis bőrt védő ügynöke, hogy megakadályozzák a túlzott ultraibolya sugárzás és a por fertőzés.

A megfelelő karbantartás férfiaknak kell használnia a férfiak bőrápolási termékeket fejlesztett férfi bőrtípusnak. Szél és a nap, hogy a durva bőrt, mossa arcát, festett néhány férfi tejszín, méz nyugtató segít sima bőr.

TN_Dunepourhomme97.jpg
品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
米色木環手提袋_包包
存貨
規格/說明
250$1200 44*34*14
銷售類型

頂尖設計

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perfumes.blog.hu/api/trackback/id/tr161268653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perfumes · http://www.perfume.com.tw/ 2012.03.08. 14:23:42

Parfüm használja a remainding

Tipp: személyes kapcsolat

Parfüm a bőrrel közvetlenül érintkező,
Test melege lesz aroma párologtatásának tölteni, annál vonzóbb.

Tipp 2: egy kis több

Egységes és gyenge aromájú, hozta Ruoyouruowu ködös szépség, füle, belül a könyök, a térd belsejében jó a füstölő használata.

Tipp, figyelj Hong nyelv

Parfüm nyelv és karakter, minden parfüm megvan a saját egyedi ízét. "Poison" egy barack illat, szexi, bájos, és sokszínű, varázslatos, "Dune" egy buja növényzet természetes aroma, fúj az élet leheletét, mint például a föld, a kék tenger és az ég; "ópium" klasszikus semleges illatú, meg egy férfi okos, érett és szabad és könnyű a női illat az egyik, csendben árad a szeretet soha nem fog halványulni.

Tipp 4: idő szerinti változása

Az összeg a parfüm együtt szezonális. Egy szép napon, a parfüm, mint a nap vastag, alacsony hőmérsékletű, nedves vagy esős nap, parfüm, mint a tartós konvergencia. Ezen túlmenően, a tavaszi előnyösebb megnyugtatni a folyosón néhány íz, nyáron a legjobb, ha könnyű és frissítő íze Chief, a téli lehet kiválasztani, hogy meleg, az erős parfüm.

5. tipp: megfelelnek a környezetvédelmi

Mint a divat, parfüm játszani Hongyuntuoyue hatását, és így más környezetben kell használni a különböző parfüm. Dolgozzunk együtt a parfüm legyen könnyű és elegáns, vacsora vagy egy fél választhat egy erős parfüm. Parfüm palackok tiszta must carry által okozott kis fém borítás, rúzs és gyűjtők alkalmas egy szép, elegáns, divat, kristálytiszta üveg, alkalmas viselet.

Tipp: édes álom

Parfüm illat, mint az ugyanolyan nyugodt és megnyugtassák a szellem a szerepét rózsa, narancsvirág, levendula, jázmin, stb kiváló hipnotikus hatást növények, mint a fő alapanyag a parfümre, csepegő három csepp a tetején a láb és a csukló vagy fülek akkor megy aludni, hogy az álmaidat több édes.

bbs.yahoo.cn/u.php?uid=3385055
süti beállítások módosítása