HTML

Parfümök Kozmetikumok bőrápolás nagykereskedelme

Brand Parfümök Parfümök Ajándékok Kozmetikumok SkinCares Works Szépség nagykereskedelme

Friss topikok

Linkblog

Ajándékok: Az érzelmek kifejezésének és a kapcsolatok kiépítésének finom módja

2023.10.28. 12:17 perfumes

24677935.jpg33053055.jpg
27920057.jpg88762856.jpg35110869.jpg
bevezetés:
Az ajándékok fontos szerepet játszanak a kapcsolatokban és a társadalmi interakciókban. Ezek az érzelmek kifejezésének, a kapcsolatok létrehozásának és a különleges alkalmak ünneplésének médiumai. Legyen szó személyes vagy üzleti kapcsolatról, az ajándékozás a kommunikáció erőteljes formája. Ez a cikk az ajándékokkal kapcsolatos szakértelmet tárja fel, beleértve a kiválasztást, a csomagolást, az etikettet és az ajándékok jelentését különböző kulturális kontextusokban.
Első rész: Ajándékválasztás
Személyre szabás: A személyre szabott ajándékok az Ön átgondoltságát mutatják, és általában népszerűbbek az ajándékozók körében. Ismerje meg a megajándékozott érdeklődési körét, hobbijait és igényeit, és válassza ki a számára releváns ajándékokat.
Alkalom: Az ajándék kiválasztását az ajándékozás alkalmának megfelelően kell meghatározni. Különböző alkalmakkor, mint például születésnapok, esküvők, érettségi és karrierbeli eredmények, különböző típusú ajándékokat igényelnek.
Költségkeret: Válasszon ajándékokat a költségvetése alapján. Az őszinte érzelmek kifejezéséhez nincs szükség drága ajándékokra, a kulcs az ajándék tényleges értékében és az ajándékozó szándékában rejlik.
2. rész: Ajándékcsomagolás
Csomagolás kialakítása: Az ajándék csomagolásának kialakítása fokozhatja annak vonzerejét és szertartásosabbá teheti. A gyönyörű csomagolás kifejezheti az ajándékozó iránti tiszteletét.
Kártyák és címkék: A személyes áldást vagy köszönetet tartalmazó kártya csatolása általános gyakorlat, amely tovább fokozza az ajándékot.
Fenntartható csomagolás: A fenntarthatóság a modern ajándékcsomagolás fontos kulcsa. Fontolja meg az újrahasznosítható vagy környezetbarát anyagok használatát az ajándékok becsomagolásához.
Harmadik rész: Etikett és kultúra
Ajándékátvétel: Az ajándékokat hálával és tisztelettel kell fogadni, függetlenül azok értékétől. A köszönőlevél vagy szóbeli köszönet megfelelő.
Üzleti etikett: Üzleti környezetben az ajándékok kiválasztásánál és átadásánál bizonyos üzleti etiketteket kell követni. Győződjön meg arról, hogy az ajándék összhangban van a cég politikájával és az üzleti partner kultúrájával.
Kultúrák közötti ajándékok: Az ajándékoknak eltérő jelentése és szabályai lehetnek a különböző kultúrákban. A nemzetközi interakciókban kulcsfontosságú a különböző kultúrák ajándékozási szokásainak megértése és tiszteletben tartása.
Következtetésképpen:
Az ajándékok hatékony eszközök az érzelmek kifejezésére, a kapcsolatok építésére és a kapcsolatok erősítésére. A személyre szabott ajándékok kiválasztásával, gondos csomagolásával, az etikett és a kultúra szabályainak betartásával biztosíthatjuk, hogy ajándékainknak nagyobb értelme és hatása legyen. A mindennapi életben és az üzleti kapcsolatokban az ajándékozás a tisztelet és a hála kifejezésének egyik módja, és a barátság és az együttműködés üzenetét is közvetítheti. Az ajándékok nemcsak örömet okoznak a megajándékozottnak, hanem elégedettséget is okoznak az ajándékozónak, hiszen mély vonzalmat, szeretetet és barátságot közvetítenek.

https://lungjyi.com/
http://perfume.com.tw/english/

 

40006542.jpg50846476.jpg
64218140.jpg67717270.jpg09645969.jpg

#SzárítottMangó #Aszalt szilva #Datolya #Ropogós Szilva #Narancsszeletek #Aszaltgyümölcs #FrissAszaltgyümölcs #AszaltLoversFruits #SzárítottNarancs #ThaiAszaltSzilva #Roselle #AszaltPirosszilvák #nagyker

Szólj hozzá!

Egészségügyi ismeretek: értékes eszköz a test és a lélek karbantartásához

2023.10.19. 14:18 perfumes

03519596.jpg55817407.jpg07763879.jpg
bevezetés:
Az egészségműveltség egy széles és kritikus terület, amely a testi és lelki egészség megőrzésének minden aspektusát lefedi. Nemcsak segít az egyéneknek jobban megérteni testüket és egészségügyi szükségleteiket, hanem gyakorlati információkat és tippeket is nyújt az életminőség javításához, a betegségek megelőzéséhez és az általános jólét javításához. Ez a cikk az egészségműveltség szakértelmével foglalkozik, beleértve a fizikai egészség, a mentális egészség, a betegségmegelőzés és az életmód-választás szempontjait.
Első rész: Fizikai egészség
Edzés és fizikai erőnlét: A testmozgás az egyik fontos tényező az egészség megőrzésében. A rendszeres testmozgás segít fenntartani a testsúlyt, erősíti az izmokat, javítja a szív- és légzőrendszer edzettségét, és csökkenti a krónikus betegségek kockázatát.
Egészséges táplálkozás: A kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez. Az élelmiszereknek különféle tápanyagokat, például fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, vitaminokat és ásványi anyagokat kell tartalmazniuk, és korlátozniuk kell a felesleges cukrot és a telített zsírokat.
Alvás: A jó alvás kritikus időszak a szervezet helyreállításához és helyreállításához. Az elégtelen alvás a stresszhez, a hangulati problémákhoz és az egészségügyi problémákhoz kapcsolódik.
Második rész: Mentális egészség
Érzelmi menedzsment: Az érzelmi menedzsment a mentális egészség fontos része. Az érzelmek felismerésének, megértésének és kezelésének megtanulása csökkentheti a stresszt és növelheti a boldogságot.
Mentális egészségügyi problémák: A mentális egészségügyi problémák, például a szorongás, a depresszió és a stressz tüneteinek megértése segíthet a korai felismerésben és kezelésben. A professzionális tanácsadás és támogatás kérése elengedhetetlen a gyógyuláshoz.
Harmadik rész: Betegségmegelőzés
Megelőző intézkedések: Az egészségműveltség magában foglalja a betegségmegelőzési intézkedések megértését és végrehajtását, mint például a védőoltásokat, a rendszeres fizikális vizsgálatokat és az egészségügyi ajánlások betartását.
Betegség kockázati tényezői: A betegség kockázati tényezőinek ismerete, mint például a családtörténet, az életmód, az étkezési szokások és a környezeti tényezők, segíthet a megelőzési terv kidolgozásában.
4. rész: Életmódválasztások
Szokjon le a dohányzásról és az ivásról: A dohányzásról és az ivásról való leszokás olyan fontos életmódbeli döntés, amely jelentősen csökkentheti a rák, a szívbetegségek és a légúti problémák kockázatát.
Stresszcsökkentési technikák: A stresszcsökkentő technikák, például a meditáció, a jóga, a túrázás és a művészet elsajátítása segíthet a stressz kezelésében és a mentális egészség megőrzésében.
Következtetésképpen:
Az egészségügyi ismeretek értékes erőforrás, amely segít az egyéneknek jobban megérteni a test és az elme szükségleteit, és gyakorlati információkat és stratégiákat kínál az életminőség javításához, a betegségek megelőzéséhez és az általános jólét javításához. A testi egészségre, a mentális egészségre, a betegségek megelőzésére és az életmódválasztásra odafigyelve az emberek egészséges életmódot alakíthatnak ki, megőrizhetik testük és lélekünk értékes kincseit. Aktuális egészségi állapotától függetlenül az egészségműveltség egy folyamatos tanulási és növekedési folyamat, amely segít elérni életcéljait, az egészséget és a boldogságot.


82862199.jpg34789901.jpg12524372.jpg21974645.jpg

#takarékos dohányzás #dohányzás leszoktató készülék #másodkézből származó füstkorlátozó #passzív dohányzás csökkentése #cigarettaégető megszakító #nagyker

Szólj hozzá!

Bőrápolás és szépségápolás: egészséges és magabiztos bőr elérése

2023.10.12. 11:22 perfumes

23136498.jpg34789901.jpg

Bőrápolás és szépségápolás: egészséges és magabiztos bőr elérése
bevezetés:
A bőrápolás és a szépség a modern élet alapvető elemei, amelyek segítenek elérni az egészséges és magabiztos bőrt. Ez a két terület együttesen a bőr megjelenésének és egészségének védelmére, javítására és megőrzésére összpontosít. Ez a cikk behatóan áttekinti a bőrápolási és szépségápolási know-how-t, beleértve a bőrápolási alapelveket, a gyakori szépségápolási rutinokat és útmutatást a termékek kiválasztásához.
Első rész: Alapvető bőrápolási elvek
Tisztítás: A megfelelő tisztítás a jó bőrápolás alapja. Válassza ki a megfelelő tisztítószert a bőrtípusának megfelelően, és gyengéden meg kell tisztítania a bőrt, és eltávolítania kell a szennyeződéseket, az izzadságot és a sminket.
Hidratálás: Használjon megfelelő hidratáló termékeket a bőr nedvességegyensúlyának fenntartásához. A bőrpuhítók segítenek csökkenteni a szárazságot, a ráncokat és az érdes bőrt.
Fényvédelem: A fényvédő termékek napi használata segíthet megelőzni a bőrkárosodást, a ráncokat és a bőrrákot. Válasszon széles spektrumú SPF fényvédő termékeket, hogy megvédje bőrét az UV-sugárzástól.
Egészséges táplálkozás: Az étrend közvetlen hatással van a bőr egészségére. Az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek, például gyümölcsök, zöldségek és Omega-3 zsírsavak fogyasztása segíthet megőrizni az egészséges bőrt.
Második rész: Közös szépségápolási rutinok
Smink: A smink a megjelenés javításának és az önbizalom növelésének egyik módja. A megfelelő sminktechnikák kiegyensúlyozhatják bőrtónusát, elfedik a foltokat, és kiemelhetik erősségeit.
Arckezelés: Az arckezelések közé tartozik a mechanikus hámlasztás, az arcpakolás és a bőrmasszázs. Ezek az eljárások javítják a bőr textúráját, eltávolítják az elhalt hámsejteket és javítják a vérkeringést.
Kozmetikai kezelések: Sokan választanak olyan professzionális szépségápolási kezeléseket, mint a mikrotűzés, fényterápia és lézeres kezelések, hogy javítsák bőrük megjelenését. Ezeket a kezeléseket képzett szakember felügyelete mellett kell elvégezni.
Harmadik rész: Útmutató a bőrápoló és szépségápolási termékek kiválasztásához
Bőrápoló termékek: Válasszon bőrtípusának megfelelő bőrápoló termékeket, beleértve a tisztítószereket, bőrpuhítókat és fényvédőket. Az összetevők listáját figyelmesen el kell olvasni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek benne a bőrre káros összetevők.
Kozmetikumok: Vásároljon kiváló minőségű kozmetikumokat, és kerülje a lejárt vagy sérült termékek használatát. Ne feledje, hogy a smink eltávolítása fontos lépés a napi sminkelési rutinjában.
Szépségápolási kezelések: Ha kozmetikai kezeléseket fontolgat, válasszon minősített orvosi vagy szépségápolási klinikát, és forduljon tapasztalt szakemberhez.
Következtetésképpen:
A bőrápolás és a szépség kulcsfontosságú elemei az egészséges és magabiztos bőr elérésének. Az alapvető bőrápolási elvek betartásával és a megfelelő szépségápolási rutin és termékek kiválasztásával megőrizhetjük bőrünket egészségesen és ragyogóan. Fontos észben tartani, hogy az egészséges bőr kulcsa az egyensúly, az önelfogadás, és a személyes stílus kifejezésének olyan módja, amely az Ön számára megfelelő.

https://lungjyi.com/
http://perfume.com.tw/

 

#Shiseido #Estee Lauder #Kanebo #L'Occitane #Arden #Guerlain #Kose #Chanel #Dior #clinique #CLARINS #híres márka #parfüm #illat #Smink #kozmetika #Ápolószerek #Bőrápolás #nagyker

48611080.jpg82862199.jpg96603449.jpg51985963.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kozmetikai ismeretek: A szépség tudománya - Smink tippek

2023.10.06. 07:09 perfumes

 88872412.jpg

A kozmetikumok fontos szerepet játszanak a modern társadalomban, segítik az embereket önbizalmuk és megjelenésük javításában. A mögötte álló tudományt és szakértelmet azonban gyakran figyelmen kívül hagyják. Ez a cikk mélyen elvezeti Önt a kozmetikumokkal kapcsolatos szakmai ismeretekbe, beleértve azok összetevőit, folyamatait, alkalmazásait és biztonságát, így mélyebben megértheti ezt a lenyűgöző területet.

Kozmetikai összetevők:
A kozmetikumok összetevői képezik az alapjukat, és ezek határozzák meg a termék hatékonyságát és biztonságosságát. A gyakori kozmetikai összetevők közé tartozik a víz, olajok, emulgeálószerek, tartósítószerek, színezékek és illatanyagok. A különböző termékek a tervezési céljaiktól függően eltérő összetevőket tartalmaznak.

Kozmetikai gyártási folyamat:
A kozmetikumok gyártási folyamata összetett tudomány és technológia, amely magában foglalja az alapanyagok keverését, fűtését, hűtését, szennyeződések kiszűrését és egyéb folyamatokat. A gyártási folyamat minőségellenőrzése kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy minden termék megfeleljen a szabványoknak.

Kozmetikai alkalmazások:
A megfelelő sminkfelviteli technikák lehetővé teszik annak hatékonyságának maximalizálását. Ebbe beletartozik a bőrtípusodnak és -tónusodnak megfelelő termékek kiválasztásának ismerete, valamint az olyan eszközök, mint a kefék, szivacsok és ujjak használata a legjobb eredmény elérése érdekében.

A kozmetikumok biztonsága:
A kozmetikumok biztonsága kritikus kérdés. A szakértelemmel rendelkező kozmetikai cégek kiterjedt biztonsági vizsgálatokat végeznek annak biztosítására, hogy a termékek ne okozzanak allergiás reakciókat vagy egyéb káros hatásokat. Ezenkívül a szabályozó ügynökségek felelősek a kozmetikumok biztonságának biztosításáért.

Zöld kozmetikumok:
A környezettudatosság növekedésével egyre több fogyasztó keres zöld és természetes kozmetikumokat. Ezek a termékek gyakran természetes összetevőket használnak, és környezetbarát eljárásokkal gyártják a környezetre gyakorolt ​​negatív hatások csökkentése érdekében.

Következtetésképpen:
A kozmetika a szépségipar fontos része, mély szakértelemmel és tudományos alapokkal a hátuk mögött. A kozmetikumok összetevőinek, folyamatainak, alkalmazásainak és biztonságának megértése segíthet a fogyasztóknak tájékozott döntések meghozatalában, és biztosíthatja, hogy szépségélményük biztonságos és hatékony legyen. A zöld kozmetikumok térnyerése ugyanakkor a környezetvédelem fontosságára is emlékeztet bennünket. Ha mélyebben elmélyülünk ezen a területen, jobban értékelhetjük a kozmetikumok sokrétű szerepét a szépség és magabiztosság elérésében.

 Sminktippek: Érj el hibátlan szépséget

A kozmetikumok alkalmazása képzőművészet a szépség világában, amely nemcsak a megjelenést javítja, hanem növeli az önbizalmat és kifejezi a személyiséget. A helyes alkalmazási technikák azonban kulcsfontosságúak, és lehetővé teszik a hibátlan szépség elérését. Ez a cikk részletesen megvizsgálja a smink alkalmazását, beleértve a különböző területekre vonatkozó tippeket és tanácsokat, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki ezekből a csodálatos eszközökből.

A bőr előkészítése:
Mielőtt elkezdené a sminket, győződjön meg róla, hogy bőre jól felkészült. Ez magában foglalja a tisztítást, a hidratálást és a bőrtípusodnak megfelelő sminkalap használatát. Az egészséges, hidratált bőr a smink ideális alapja.

Válassza ki a megfelelő sminkalapot:
A megfelelő sminkalap kiválasztása kulcsfontosságú. Válassza ki a megfelelő folyékony vagy krémes alapozót a bőrtónusa és a bőrtípusa alapján. Próbálja ki az arc és a nyak találkozásánál, hogy biztosan illeszkedjen a bőr tónusához.

Szemsmink tippek:
A szemsmink a hangsúly. Használj szemhéjfestéket, szemceruzát és szempillaspirált a szemed kiemeléséhez. A sötét szemhéjfesték mélységet teremthet a szemgödrökben, míg a világos szemhéjfesték a szemöldökcsontokat és a szemzugokat kiemelheti.

Ajak smink tippek:
Az ajak smink megváltoztathatja az egész megjelenést. Ajkak formájának meghatározásához használjon ajakceruzát, majd vigyen fel rúzst vagy rúzst. Ne feledje, a sötétebb szájfény teltebbé teheti az ajkakat, míg a világosabb árnyalatok nagyító hatásúak lehetnek.

Pirosító tippek:
A pírral élénkebbnek tűnhet az arcod. Vigye fel az arccsontok fölé, válasszon a bőrtónusának megfelelő pirosító árnyalatot. Óvatosan keverje össze a pirosítót, hogy elkerülje az észrevehető vonalakat.

Fejezd be a megjelenést:
Végül használjon kötő sprayt vagy púdert a smink rögzítéséhez, hogy biztosan a helyén maradjon. Maradj szép egész nap.

Következtetésképpen:
A kozmetikumok alkalmazása olyan képzőművészet, amely segíthet megváltoztatni megjelenését és növelni az önbizalmat. A megfelelő termékek kiválasztása, a megfelelő technikák elsajátítása és a folyamatos fejlesztés gyakorlása mind kulcsfontosságúak a gyönyörű megjelenés eléréséhez. Akár kezdő, akár tapasztalt sminkrajongó vagy, az alapos tanulmányozás és gyakorlás új magasságokba emeli megjelenését. A kozmetika nemcsak a szépség eszköze, hanem az önkifejezés művészete is.

https://lungjyi.com/
http://perfume.com.tw/

 

  05811342.jpg

#Shiseido #Estee Lauder #Janebo #L'Occitane #Arden #Guerlain #Kozmetika #Chanel #Dior #Clinique #Clans poetry #brand #parfüm #kozmetika #bőrápoló termékek #nagyker

76965233.jpg72209829.jpg71015507.jpg42440304.jpg03137198.jpg44683402.jpg45247632.jpg48836382.jpg49390620.jpg52515500.jpg

Szólj hozzá!

Engedd szabadjára báját kitűnő parfümeinkkel!

2023.10.02. 07:18 perfumes

Engedd szabadjára báját kitűnő parfümeinkkel!
香水讓你更有魅力!
https://lungjyi.com
https://peiyichloe.com 

00056245.jpg 12882288.jpg 19225666.jpg 21839190.jpg
37356674.jpg 50974790.jpg 53544817.jpg 57013902.jpg
57725012.jpg 58594421.jpg 78764630.jpg 89556306.jpg
90910873.jpg 91460006.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: perfume fragrance wholesale 香水 批發 香水批發

SK-II, SK2, Evian, SkinCare, Wholesale

2023.09.11. 10:14 perfumes

Chanel Dior Evian Gucci SHISEIDO EsteeLauder CLINIQUE Guerlain SK2 SK-II Kanebo L'OCCITANE Kenzo Max Factor Lancome Fragrances Perfumes Wholesale

http://www.perfume.com.tw/english/

_evian.jpg

skii029.jpg

skii036.jpg

http://www.elady.tw/makeups/

https://lungjyi.com/

Szólj hozzá!

Címkék: skincare wholesale Evian sk2 SK-II

Hajápolási rituáléi haj, fodrászat, hajápolás

2023.09.11. 10:14 perfumes

d1.jpg

Hajápolási rituáléi
haj, fodrászat, hajápolás
Olasz extrém kézműves hajápolás és -ápolás
Öregedésgátló hajápoló szakemberek szilikonmentes sampon
Hírességek ajánlásai A hajguru által használt legnépszerűbb szalonmaszkok
HER Fodrászat Tajvan főügynöke, Long Kee Industrial Co., Ltd.
LUNG JYI INDUSTRIAL CO., LTD.
http://www.perfume.com.tw/her
https://www.facebook.com/her.haircare
https://www.instagram.com/her.hairnet

 her-haircare_3.jpg her-haircare_1.jpg   
HER Hajápolója az olasz Alpokból

Márka fogalma
Az innováció minden tevékenységünk alapja. Laboratóriumaink intenzív és innovatív kutatásokat végeznek olyan készítményekben, amelyek a növényi anyagok és a nagy teljesítményű műszaki összetevők terápiás hatásait hasznosítják.
Az eredményorientált folyamatosan új és izgalmas alapanyagokat és hatékony technológiákat keres.
Végső soron az a célunk, hogy olyan ápoló termékeket fejlesszünk ki, amelyek táplálják és jelentősen helyreállítják a hajat már az első használattól kezdve, ami szintén kellemes.
haj eredeti szépségében.
A HER termékcsaládhoz kizárólag csúcskategóriás, fejlett összetevőket használunk, amelyek nemcsak hatékonyak, de javítják a haj egészségét és megjelenését. A mi laborunkba nem megyünk
Bármilyen parancsikon, nincs töltőanyag, parabén, formaldehid vagy bármilyen más "rossz anyag".
HER: Hagyományos növényi alapú hajápolás a legmodernebb technológiával.

Művészet, tudomány és természet ihlette
Az olaszországi Veneto régió buja völgyében található Floriani birtok egy 300 éves villa, lenyűgöző palladi építészettel.
Innen származik a HER sorozat hajtermékei is.
Maga az épület eleganciája és a környező táj természetes szépsége a HER kollekció magja és inspirációja.
A birtok természetes környezetének színei, illatai és összetétele inspirált bennünket arra, hogy gazdag aromájú termékeket alkossunk, gyönyörűen megtervezett palackjainkat és tégelyeinket pedig a Floriani birtok dekoratív elemei ihlették.

A márka mögötti történet
Az Originitalia a HER hajápolási termékcsaládjának ötletgazdája, egy családi vállalkozás, amely az északkelet-olaszországi Vicenza régió buja völgyeiből nőtt ki.
Az Originitalia alapító tagjai Enzo és Pino Riva, valamint legjobb barátaik, Giulio Orso vegyész és formulátor, valamint Pietro Vagheggi botanikai aromaterápia szakértő.
A céget az 1970-es években alapították, a környező vidék növényvilága, valamint a Dolomitok egyedülálló, alacsony ásványianyag-tartalmú folyóvize ihlette.
1989-ben az Originitalia a Floriani birtokon telepedett le, így lehetőség nyílt egy korszerű laboratóriumba fektetni. Ezekben a laboratóriumokban különböző készítményeket használnak a kihozatalhoz
A természetes növényi kivonatok leghatékonyabb része, így bővítve a botanikai szépségápolási termékek lehetőségeit.
Az Originitalia ma is családi üzleti modell maradt, amelyet a Rivas és Orsos második generációja vezet, és mindig is ugyanazt a filozófiát követte.
HER: Hagyományos növényi alapú hajápolás a legmodernebb technológiával.

her-english-10.jpg

her-haircare_2.jpg

https://lungjyi.net/haircare

Szólj hozzá!

Címkék: 護髮專家 護髮大師 專業護髮 護髮推薦 沙龍護髮 專櫃髮膜 髮膜推薦 hajápoló szakember hajápoló mester professzionális hajápolás hajápolási ajánlás szalon hajápolás ellen haj maszk ellen haj krém isteni szintű hajmaszk Hajmaszk ajánlás

Dates Wholesale

2022.11.14. 14:24 perfumes

Dates Wholesale 椰棗 中東椰棗 伊朗椰棗 爺早 椰棗批發

http://www.perfume.com.tw/dates/
https://www.instagram.com/dates.wholesale/
https://www.facebook.com/dates.wholesale/

dates_1s.jpg

dates_2s.jpg

dates_4s.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Dates Dates Wholesale

如何進行手部保養?

2009.07.26. 05:28 perfumes

  

如何進行手部保養?

 為使雙手長得柔軟、漂亮而富有彈性,必需進行精心的保養。手部的保養主要做到以下幾個方面:

 洗手最好用溫水和香皂,切忌用肥皂,洗手之後立即使用專用的護手霜,護手霜可以在手上形成一層薄薄的油膜,對雙手起到保護作用,使手不受水和外界污垢的刺激。若干髒活,要帶上手套。作完家務,用食醋或檸檬水把手洗淨,抹上含有皮膚需要的各種維生素及營養脂。入浴後和就寢前,手上應多搽一些油性大的奶液,仔細進行按摩,可以保持皮膚光滑。

 常用溫水浸泡雙手頗有益處。在水中加點澱粉效果更好。也可在水中加各種果汁,在這種液體中泡上10~15分鐘,擦乾,抹上營養霜;當手特別粗糙時,可以在就寢前將手洗乾淨,塗滿護手霜,戴上手套就寢,第二天早晨,手就會變得滑潤如初;手因粗糙而生毛刺時,可用指甲刀將毛刺一個個剪掉,將手指放在溫熱的橄欖油中浸泡一會,效果會更好。

Hogyan kell elvégezni a karbantartási kézi?

Ahhoz, hogy a keze puha, gyönyörű és rugalmas, ezért szükséges elvégezni a gondos karbantartást. Karbantartás kézzel csinálni a következő szempontokat:

A legjobb, hogy mossa meg a kezét meleg vízzel és szappannal, ne használjunk szappant, hogy mossanak kezet használat után azonnal speciális kézkrémet, kézkrém a kezedben, hogy alkotnak egy vékony film, védő szerepe a kéz, a kéz, a víz stimuláció és a külső szennyeződésektől. A piszkos számát, viseljen kesztyűt. Befejezése után a házimunka, mosás, ecet vagy citromlé fogantyú, öntött a bőr igényeinek vitaminok és táplálék zsírt. A fürdőzés után és lefekvés előtt, kezében kell lennie, mint a festék néhány olaj tej, gondosan masszázs tarthat a bőr sima.

Általánosan használt meleg vizet, és áztassa a kezét elég jó. Keményítő vízben, és adjunk hozzá egy kicsit jobban. Plusz a különböző gyümölcslevek a vízben, miközben egy dip 10 és 15 percig ezen a folyadék, száraz, öntött krém, különösen durva kezek, mosson kezet, mielőtt lefekvés, festett kézkrém, feltette kesztyű aludni, másnap reggel, a keze lesz sima, mint valaha; kézzel glitch durva és nyers, fel lehet használni fog körömvágók glitch csökkentése ujját meleg olívaolajjal ázni egy kicsit, a hatás lesz jobb.

TN_BeautifulSheer20041.jpg
品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
水鑽流型鍊錶_生活精品
存貨
規格/說明
590$800
銷售類型

https://lungjyi.net/skincare.au

 

1 komment

中年男士如何美膚?

2009.07.26. 05:26 perfumes

 

中年男士如何美膚

 男性皮膚一般比較粗糙,表面經常粘附污垢堵塞毛孔,導致毛囊及皮脂腺疾病;尤其人到中年時,由於生理機能的衰退,容易出現皺紋、鬆弛、浮腫等現象。因此,男士進行科學的護膚是非常重要的。

 注意洗臉 男士應特別注重洗臉,若皮膚為乾性,可用冷水和溫水交替洗臉,刺激局部皮膚的血液循環,增強面部肌膚的彈性。油性皮膚者洗臉時最好先用毛巾熱敷3~5分鐘,再用香皂洗臉,洗後按摩一會兒,可促進局部皮膚的血液循環,改善其營養狀況,有利皮脂的排出,使面部光潤、柔滑,減少皺紋和鬆弛現象。中性皮膚的男士,冷、熱水洗臉均可。

 均衡營養 中年男性正是精力最旺盛的時候,他們經常在外奔波,飲食無節,特別是過食甜、辛、辣、酸等刺激性食物,或有抽煙、嗜酒等不良習慣及不愛吃蔬菜水果之人,會使體內酸鹼失衡影響健康。因此,要想有健康的肌膚就一定要均衡攝取營養,多吃蔬菜、水果、豆乳製品及其他營養豐富的食物,戒煙戒酒,適當攝取維生素、蛋白質及微量元素等。

 保證睡眠 中年人事務多,有的經常熬夜加班,睡眠不足,致使面容憔悴、灰暗,眼圈發黑、眼袋顯露,生出更多的皺紋。中年人要保證優質睡眠,每天睡足8小時。但睡眠時間也不宜過長。

 保持樂觀情緒 經常憂愁、煩惱、易怒之人,會引起機體生理性病變,所以保持樂觀情緒會使肌膚更加健美。

 堅持刮臉 鬍鬚容易附著塵埃、病菌,經常刮臉可保持皮膚潔淨,有助於常保青春容顏。剃鬚後皮膚會變得粗糙,而且可能有看不到的小傷口,這時需使用男士專用的須後蜜營養品,它的特殊成分能舒緩面部皮膚,令毛孔自然收縮。

 特別護理 要注意保護皮膚,特別是從事野外作業或高溫工作的男士,上班要戴好草帽、防風罩、護眼罩等防護用品,適當塗些皮膚保護劑,防止紫外線過度照射和塵埃侵染。

 正確養護 男士應使用針對男士皮膚性質而研製的男用護膚品。風吹日曬使皮膚粗糙,洗淨臉後,塗些男士專用的營養霜、潤膚蜜,有助於皮膚光潔。

A középkorú férfiak hogyan bőrt?

Férfi bőr általában érdes felület tapadását gyakran szennyeződéseket eltömődés a pórusokat, így a szőrtüszők és faggyúmirigyek betegségek, különösen a középkorú embereknek, mivel az élettani funkciók hanyatlása, hajlamos a ráncok, lazaság, ödéma és egyéb jelenségeket. Ezért a férfiak bőrápoló tudomány nagyon fontos.

Ne feledje, hogy a férfiak arca különös figyelmet kell fordítania mosni, ha a bőr száraz, hideg vízzel és meleg vízzel váltakozó arc, serkentik a bőr helyi vérkeringést, és fokozza az arcbőr rugalmasságát. Zsíros bőrre jó ötlet, hogy mossa meg arcát egy törölközővel, és hő 3-5 percig, majd mossa le szappannal, mosott masszázs egy darabig, a promóciós helyi bőr vérkeringését, javítja a tápláltsági állapot, kedvező faggyút mentesítést, így az arc sima. sima, ráncok csökkentése és relaxációs jelenségek. Férfiak a normál bőr, hideg, meleg vizes mosás lehet.

A kiegyensúlyozott étrend a középkorú férfit az az energia, a legtermékenyebb, gyakran harcosok étrend szakasza, különösen, meg kellett enni édes, Sim, fűszeres, sav és más irritáló ételek vagy a dohányzás, alkohol és más rossz szokások, és nem szeretik esznek gyümölcsöt és zöldséget, a test egészségét befolyásolja a sav-bázis egyensúly. Ezért, annak érdekében, hogy az egészséges bőr legyen a kiegyensúlyozott táplálkozás, esznek több zöldséget, gyümölcsöt, bab, tej-és egyéb tápláló étel, dohány és az alkohol, a megfelelő vitaminok, fehérjék és nyomelemek.

Győződjön meg arról, hogy az alvás több mint középkorú ügyek, és néhány gyakran felégetik a Midnight Oil, alváshiány, ami a sivár, szürke, fekete szemgödör, a szem alatti táskák kiderült, szülni több ráncok. A középkorú garantálja az alvás minőségét, elég aludni napi nyolc órát. Azonban az alvási idő ne legyen túl hosszú.

Fenntartása optimizmus, gyakran szomorú, aggódik, ingerlékenység az emberek, okozhat elváltozásokat a test fiziológiai, így tartani, hogy az optimizmus teszi a bőrt illeszkedést.

Tartsa be, hogy borotválja a szakállát könnyen csatlakozik a por, baktériumok, gyakran borotválja tudja tartani a bőrt tisztán és segít megőrizni a fiatalos megjelenést. Borotválkozás után a bőr egyenetlen lesz, és nem látni a kis sebet, majd meg kell használni a méz Étrendkiegészítő férfi after shave, különleges összetevőket, hogy megnyugtassa az arcbőr pórusait természetesen csökken.

Különös gondot kell figyelni, hogy megvédje a bőrt, különösen részt szántóföldi művelet vagy meleg férfiak és a munka viselni egy jó kalap, szélfogó, szemüveg és egyéb védőfelszerelés, célszerű egy kis bőrt védő ügynöke, hogy megakadályozzák a túlzott ultraibolya sugárzás és a por fertőzés.

A megfelelő karbantartás férfiaknak kell használnia a férfiak bőrápolási termékeket fejlesztett férfi bőrtípusnak. Szél és a nap, hogy a durva bőrt, mossa arcát, festett néhány férfi tejszín, méz nyugtató segít sima bőr.

TN_Dunepourhomme97.jpg
品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
米色木環手提袋_包包
存貨
規格/說明
250$1200 44*34*14
銷售類型

頂尖設計

1 komment

什麼是香精?

2009.07.26. 05:23 perfumes

 

什麼是香精?

 香精提取於香料,香料根據來源可分為兩大類:天然香料和合成香料。天然香料又分為動物香料和植物香料。植物香料,是從植物的花果、葉、莖、根、皮籽及樹脂中提煉的。常用的有:香葉、玫瑰、白蘭花、橙葉、薰衣草、康乃馨、甜橙、檸檬、青瓜、薄荷、茉莉、乳香脂、蘇合、香莢蘭等。動物香料,常用的有:龍涎香、麝香、靈貓香、海狸香等。合成香料,常用的有:薄荷腦、香葉醇、玫瑰醇、檸檬醇、青瓜醇等。

Mi az íze?

A fűszerek íz kivonat, fűszerek szerint a források lehet két kategóriába sorolhatók: a természetes íz-és szintetikus illatanyagok. Természetes fűszerek az állati és növényi fűszer fűszerek. Növény fűszerek, virágok és gyümölcsök, a növények, levelek, szárak, gyökerek, héjat, a magokat és gyanta kivonják. Általánosan használt: muskátli, rózsa, fehér orchideák, narancs levelek, levendula, szegfű, narancs, citrom, uborka, menta, jázmin, tömjén zsír Suhe Vanilla orchideák, Állati fűszerek, leggyakrabban használt: ámbra, pézsma, cibet, hódzsír, stb. Szintetikus leggyakrabban használt fűszerek: mentol, geraniol, rózsa alkoholtartalmú citrom, uborka alkoholra.
 

esteelauder_pleasure03_1024.jpg
品牌
LAUDER 雅詩蘭黛
品名
純白仿鱷魚皮化妝包_包包
存貨
規格/說明
250$500
銷售類型

http://www.perfume.com.tw/japanese/

1 komment

Gifts SkinCares Cosmetics Wholesale

2008.12.12. 11:38 perfumes

 1. C.Dior DUNE ILE DE DOUCEUR PERFUMED SOAP 150g SkinCare
 2. C.Dior DUNE FOR MEN EDT SP 50ml men's Fragrances
 3. Lancome POEME 100ml Women's Fragrances

 prada_w01_1024.jpg 

品牌
L'OCCITANE 歐舒丹
品名
歐白芷潤髮乳_特舒護理品
存貨
規格/說明
250ml 590 $ 780 ★產品說明★ 尊貴典雅的氣息,提供給人們古典貴族的華麗享受,精緻的包裝讓人愛不釋手全世界有不少飯店都與 L'OCCITANE合作,提供世界旅人舒適放鬆的SPA般享受。
銷售類型

Hogyan Irradiative női ízlés

A parfüm lehet osztani nagyjából a következő négy kategóriába sorolhatók: a mikro-parfüm illat, könnyű illat parfüm, parfümök és illatanyagok Fen, a különbség a fűszerek arányát. Tudjuk, hogy a parfüm kivont desztillált víz, alkohol ízesítéssel. Szerint tehát a fűszerek arányát, azok felhasználásának egészen más.
Micro-íz

Csak mintegy 5%-a hozzáadott fűszerek illata a mikro-parfüm.
Az illata rövid ideig, körülbelül egy óra. Eszközök és frissítő hatása van.

Fény íze

A könnyű illat a fűszerek illata elszámolt mintegy 10%, élvezheti az illata több mint két órán át, több alkoholt és desztillált víz, friss érzés használat után. Mivel az íze könnyebb a nap folyamán a lehető az irodában. Ez a parfüm több mint készült spray, könnyen használható. Általában a kézitáskában reggel, mielőtt kiment egyszer, majd egyszer permetezze 3 óránként, kivették. Tudod permetezze a belsejében a boka és a térd.

mocsár

A parfüm illata Fen között a fény és a parfüm illata parfüm, de őket menteni a baj, mint a parfüm, és ez tovább tart, mint a könnyű parfüm illata. Menni, négy vagy öt órát smink nélkül, illat hozzávetőleges parfüm, teljes mértékben értékelik a jó minőségű. Fen illat is fel lehet használni a boka, térd, mediális, vagy nyaki, hajszálvékony. Egy kis szórjunk rá egy pár csepp csodálatos eredményeket fog.

parfüm

A parfüm tartalmazza legmagasabb arányban a fűszerek, és használja a fűszerek aromája érdekes gazdag mély hirtelen. A parfüm a legjobb a hivatalos és társadalmi események. Spice koncentráció akár 25%, az illat hosszú időtartamú, ha használják az este kimenni az otthoni smink nélkül.

生日禮品

1 komment

Arden Guerlain Klein SkinCares Fragrances Wholesale

2008.12.12. 11:35 perfumes

 1. E.Arden VISIBLE DIFFERENCE OIL CONTROL REFINING CLEANSER 200ml SkinCare
 2. C.Klein OBSESSION FOR MAN SP 125ml men's Fragrances
 3. La Prairie CELLULAR NIGHT CREAM 30ml SkinCare
 4. C.Dior CAPTURE RIDES,MULTI - ACTION WRINKLE CREME SPF8 WITH CYCLE AHA SkinCare
 5. E.Arden LIP SPA LIPCOLOR #40 SkinCare

 chanel_chance01_1024.jpg

品牌
ESCADA
品名
深藍女性香水淡香精_女性香水
存貨
規格/說明
7.5ml199$450                 ◆產品說明:                香調 清新花香水漾調前味 碎綠葉、萬壽菊中味 牡丹、藍色蓮花後味 潮濕木頭      
銷售類型

 

A szexuális kielégülés, hasonló célokat

Azt már megállapították, hogy sok állat, rovarok hivatkozhat egy különleges illata vonzza az ellenkező nemű és állítsa be a párzási szezon. Musk, cibet egy jól ismert fűszer, szinte minden romantikus illatos, vágy hullámait kell összetevői a parfüm. Mindkét fűszerek származnak a pézsma és a cibet, a legfőbb szerepe az, hogy vonzza a női társ. Modern bionika, hogy egy speciális illata vonzza a módját, hogy csapdába és megöl sok káros rovarok, hanem örömteli elért eredményeket a biológusok "kutatás a nemek szaga van az emelkedő. Ha az illető néhány nap nem fürödni a forró nyár, a testszag mindig kellemetlen, sőt lehet, hogy a legtöbb környező nép, beleértve az önálló fáradt. De az emberi lények is léteznek hasonló célokat a szexuális kielégülés a biológiai jelenségek. Gondos megfigyelésével találják körül, sokan izzadás, erős szag , hogy ő volt a közönyös szorosan együtt fészkel, némelyikük még mohón szopja az illat, amely amellett, hogy a pszichológiai és érzelmi Amellett, hogy a harmonikus tisztán biológiai tényezők is szerepet játszanak egy csodálatos. A legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy az emberi test szaga van egy speciális, az illat változását különböző helyzetekben és forgatókönyvek. Szerelem férfiak és a nők is nagyon jellemző szippantás a szaga ennek a különös, és az illata frissítő, szikrázó végtelen gyengédséget, akkor könnyen különbséget tenni a saját számos szag, különleges, exkluzív, máshol Úgy tűnik, a "szagát" a szaga. A szexuális kielégülés, hasonló célokat a szex egy mély értelmét. Mindkét házastárs a jó egészség megőrzéséhez, hogy hozzon létre egy kellemes illatú hangulat a saját egyedi illata van, nem kétséges, ez rendben van, hogy élvezze a magasabb szintű élet.

Wholesale Perfumes

1 komment

Brand Perfumes Cosmetics Wholesale

2008.12.12. 11:32 perfumes

 1. Biker BIKER Women's Fragrances
 2. Azzaro OH LA LA SP 50ml Women's Fragrances
 3. Azzaro OH LA LA EDP SP 25ml Women's Fragrances
 4. Azzaro OH LA LA EDP SP 15ml Women's Fragrances
 5. Guerlain GUERLAIN BEAUTY TREATMENT POWDER FOUNDATIONTEINTE No.4 SkinCare
 6. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIHG PROTECTION SPF15 NO.1 12g SkinCare
 7. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIGH PROTECTION SPF15 NO.3 12g SkinCare

 200804141309384227.jpg

品牌
DIOR 迪奧
品名
J'ADORE _女性香水
標記
規格/說明
50mlv. EDP 2299$2750 ◆產品說明: Dior 在1999年推出了全新的華麗女性時尚香氛,J'adore純淨、永恆的造型,為Dior的經典代表作品之一,高雅而迷人,細長的瓶頸,用金色的領巾圍了一周,更加顯得高貴不凡,金碧輝煌的獨特瓶身設計,光滑透明沒有一點修飾,J'adore這幾個字母很美地隱藏在水晶瓶蓋上,很難用言語去形容J'adore的華麗與優雅,在忙碌的現代生活中,擁有一瓶很女人的香水也是一種享受,值得推薦給您。 香調:優雅花香調前味:常春藤葉、柑桔果、黃蘭香中味:紫羅蘭、玫瑰後味:葡萄酒、李子、麝香、黑醋栗
銷售類型

Parfüm Aroma titkos trükk

A parfüm egyfajta saját, illetve a gyakorlat az udvariasság másoknak, hogy bárhol kiválik egy tiszta, bájos illatot.

De gyakran Befújtad egy bajba jutott, hogy a parfüm nagyon egyszerű a verejték elpárolgását, és a levegő fokozatosan veszteség! Most egy kis tipp mindenkinek,

Mielőtt a következő parfümöt megér egy próbát, ez meg fogja engedni neked (és az emberek körülötted) élvezheti a friss és tartós aromás ízű.

Az egyik, ne használja, hogy megakadályozza a szappan illata, hogy fürödni, vagy mossa meg a kezét, mert célja az -, hogy megszüntesse az íze.

Függetlenül attól, hogy törölje a többet, mint a drága parfüm, az íze lesz felülírni, ezért ha azt szeretné tartós illat, a legjobb, ha használni fürdő szappan és parfüm a márka.

2, a bőr gyakran nedvesség, hogy az íze sokkal tartósabb. Befújtad a legjobb, ha nem használják a krém illata törölje a test, vagy azt szeretnénk, hogy dörzsölje a parfüm az emulziót, mert a nedves, puha bőr parfüm szorosan zárva megakadályozzák abban, hogy gyorsan elpárolog.

3, vagy próbálja parfüm dörzsölje a test alsó. Mivel a mindig emelkedik, az íz ugyanezen okból a kártyát, hogy dörzsölje a parfüm a szoknyák, a hátsó térd a boka, hanem a nyak vagy a váll, akkor hagyjuk, hogy az illat egész nap tart.

Cosmetics Wholesale

1 komment

Wholesale Perfumes Cosmetics Gifts

2008.12.12. 11:27 perfumes

 1. Clarins DOUX GOMMAGE POLISSANT 50ml SkinCare
 2. Clarins DOUBLE SERUM 38 15 + 15ml SkinCare
 3. E.Arden CERAMIDE PURIFYING GEL CLEANSER 125ml SkinCare
 4. E.Arden CERAMIDE PURIFYING CREAM CLEANSER 125ml SkinCare

  1920413_10150446905964977_1468568481_n.jpg

品牌
LANCOME 蘭蔻
品名
璀燦女性香水/EDP_女性香水
存貨
規格/說明
100mlv. 2290$3000               ◆產品說明:                璀璨香水是一款生氣蓬勃的香水,獨特的香調組合,讓它在香水世界中名留青史。璀璨觸動了你心靈深處,就像是一曲神秘的旋律,以溫柔的言語撥動內心的琴弦。 香味 前味:玫瑰、水蜜桃、杏花中味:紫丁香、山谷百合、鳶尾花、香草後味:麝香、琥珀 ~影后凱特溫絲蕾的最愛~    
銷售類型
Wholesale

Hogyan lehet az illat egész nap?

A parfüm egyfajta saját, illetve a gyakorlat az udvariasság másoknak, hogy bárhol kiválik egy tiszta, bájos illatot.

De gyakran Befújtad egy bajba jutott, hogy a parfüm nagyon egyszerű a verejték elpárolgását, és a levegő fokozatosan veszteség! Most egy kis tipp mindenkinek,

Mielőtt a következő parfümöt megér egy próbát, ez meg fogja engedni neked (és az emberek körülötted) élvezheti a friss és tartós aromás ízű.


Ne használja, hogy megakadályozza a szappan illata, hogy fürödni, vagy mossanak kezet, mert célja az -, hogy megszüntesse az íze.

Függetlenül attól, hogy törölje a többet, mint a drága parfüm, az íze lesz felülírni, ezért ha azt szeretné tartós illat, a legjobb, ha használni fürdő szappan és parfüm a márka.

2 bőrt hidratáló gyakran lehetővé teszi az ízeket tartósabb. Befújtad a legjobb, ha nem használják a krém illata törölje a test, vagy azt szeretnénk, hogy dörzsölje a parfüm az emulziót, mert a nedves, puha bőr parfüm szorosan zárva megakadályozzák abban, hogy gyorsan elpárolog.

(3), vagy próbálja ki a parfüm dörzsölje az alsó testet. Mivel a mindig emelkedik, az íz ugyanezen okból a kártyát, hogy dörzsölje a parfüm a szoknyák, a hátsó térd a boka, hanem a nyak vagy a váll, akkor hagyjuk, hogy az illat egész nap tart.

http://mypaper.pchome.com.tw/news/2822432

1 komment

süti beállítások módosítása